• Home  / 
  • Arvostelut
  •  /  Vikinglaina – Suurempaakin lainaa 18 vuotiaille

Vikinglaina – Suurempaakin lainaa 18 vuotiaille

10/08/2017
Vikinglaina

Global Fourfinance on eräs ainakin Euroopan suurimmista netin pikalainoja tarjoavista yrityksistä, joka omistaa nykyään myös monta vippisivustoa Suomessa.

Eräs niistä on Vikinglaina.fi, sivusto joka tarjoaa vippejä 20 eurosta jopa 2250 euroon saakka. Ja mikä parasta sivuston teemaan nähden, nämä lainat ovat myös 18 vuotiaiden käytettävissä.​ Kannattaako 18-vuotiaiden sitten näitä lainoja ottaa, vai hakea vippiä jostain muualta? Katsotaan mitä Vikinglaina tarjoaa.

Vikinglainan vipit ja lainat​

Vikinglainan tarjoamat lainat ovat hyvin identtiset saman yritysen toisen sivuston, eli Eurovipin kanssa. Lainasummana on tarjolla hyvin vaihtoehtoja, mutta maksuaikaa, sitä ei anneta aivan yhtä avokätisesti. Pisimmilläänkin maksuaikaa voi saada max. 90 päivää, ja sekin vain jos lainasumma nousee yli 1000 euron. Ja mikäli lainataan alle 1000€, on maksuaikaa pisimmilläänkin vain 30 päivää!

Vikinglainan lainat ovatkin hyvin samanlaisia kuin entisaikojen pikavipit, niin hyvässä kuin pahassa.

Hinnaston puolesta näiden pikavippien hinnat ovat sellaista keskitasoa. Suurimman kustannuseräs muodostaa lainojen nostokulu, joka on aina 30 % lainatusta summasta. Itse korko on maltillisempi, 49 % vuodessa, joka ei kauhean suurta kustannusta vielä näissä summissa ja lyhyessä laina-ajassa ehdi muodostaa. Pääosa kustannuksista syntyykin nostokulusta.

vikinglaina kokemuksia

Vikinglaina.fi sivustolta löytyvä lainalaskuri onneksi näyttää selvästi ja helposti, mitkä ovat lainan kustannukset eri vaihtoehdoilla, joten sitä kannattaa käyttää jos haluaa arvioida lainan kustannuksia. Laina ei ole edullisin, mutta ei myöskään kallein, varsinkaan 18 vuotiaille tarjottavista nettilainoista.​

Vikinglaina kokemuksia

Kuten alussa mainittua, Vikinglainan takaa löytyy luotettava ja tunnettu yritys, joten siltä saralta ongelmia ei tule. VIkinglaina kokemukset ovatkin keskimäärin ihan positiiviset, mutta suurin valitus tulee sen kustannuksista. Onkin totta, että varsinkin 20 vuotiaat ja sitä vanhemmat voivat saada lainaa halvemmalla muualta, mutta 18v lainaajilla tilanne ei aina ole niin helppo.

Kuitenkin jos hinta ei haittaa, toimii Vikinglainan lainapalvelu lähes aina malliikkaasti ja luotettavasti. Kaikki ns. toimii, ja koko hommassa näkyy se, että kokemusta alalta on jo 10 vuoden ajalta, ja monesta eri maasta.​

Hae lainaa jo tänään >>​

Click here to add a comment

Leave a comment: