• Home  / 
  • Arvostelut
  •  /  Lainasto Kokemuksia – Monipuolista lainaa hyvillä ehdoilla

Lainasto Kokemuksia – Monipuolista lainaa hyvillä ehdoilla

18/07/2017
Lainasto

Lainasto Oy tarjoaa ehkä eniten vaihtoehtoja lainojen suhteen mitä tulee pikavippimarkkinoile. Harvoin nimittäin samalta sivustolta on mahdollista saada pikalainaa, joustoluottoa ja kulutusluottoa aivan saman katon alta.

Lainasto on melko nopeasti kasvanut suurten pelurien joukkoon, joten eiköhän tarkastella, miksi näin on saattanut käydä.

Lainaston lainat ja luotot​

Lainasto lainat

Lainasto pikalaina

Ensimmäinen tarjolla olevista lainoista on pikalaina. Lainaston pikalainaa voi saada 100 - 400 euroa. NIissä on aina kiinteä 12 kk maksuaika, ja lyhennyksiä on tarkoitus tehdä 2 kuukauden välein. Yhteensä lainaan kuuluu siis 6 erää.

Pikalaina maksetaan kerralla hakijan tilille, ja sen todellinen vuosikorko on 48,90 %. Pikalainaksi tämä korko ei ole kovin suuri. Esimerkkinä 400 euron lainalla 12 kk maksuajalla, kokonaishinnaksi lainalle tulisi 550 €.​

Lainasto joustoluotto

Lainaston suosituin lainamuoto on sen tarjoama joustoluotto. Joustoluottoa on mahdollista saada 100 - 3000 €, mutta kuten tavallista, pitää luottotiliä hakea ainakin 2000 euron edestä. Nostoja ei sitten tietenkään tarvitse tehdä enempää kuin tarvitsee.

Joustoluoton kuukausierät ovat vähintään 50 €, mutta kuitenkin aina alle 220 euroa. Tämä ei ole aivan samanlainen joustoluotto kuin Komplett Bankissa, vaan tämä maksetaan yleensä tasaerälyhennyksissä 3 - 34 kuukauden sisällä.

Kustannuksiin tällä luotolla tulee 5 % kuukausikorko sekä 14 % nostoproviisio eli nostokulu. Hinnoiltaan tämä ei siis ole sieltä halvimmasta päästä.

Esimerkkinä annettu 2000 euron joustoluotto 12 kuukauden maksuajalla tulisi maksamaan kokonaisuudessan 3086,91 €. Todellinen vuosikorko olisi siis 135,62 %

Lainaston kulutusluotto

Viimeisenä vaihtoehtona tarjolla on myös perinteisiä kulutusluottoja. Lainaston kulutusluotot ovat edullisempia kuin joustoluotot, mutta niitä saa vain yli 2000 euron summissa 5000 € asti.

Maksuaikaa kulutusluotolle voi saada 3 vuoteen asti. Lyhimmillään maksuaika voi olla 12 kk.

Hinnaltaan tämä luotto on keskitasoa. Lainaan tulee niemlliskorkona 41,16 % korko.​ Esimerkiksi 2000 € kulutusluotto 12 kk maksuajalla maksaisi kokonaisuudessaa 2839,53 €.

Todellinen vuosikorko suurimmalla mahdolliselle lainaalle, eli 5000 luotolle 3 vuoden maksuajalla olisi 67,13 %.

Lainaston lainat eivät siis ole kaikkein halvimpia, mutta eivät todellakaan myöskään kalliimpia. Hinnalle saa kuitenkin joitakin vastineita, mitä muualta ei aina saa.

Lainastosta lainaa 18v​

Eräs ehkä mielenkiintoisimmista asioista Lainastolla on tarjottavana 18 vuotiaille lainaajille. Se on nimittäin eräs harvoista yrityksistä, jotka tarjoavat kulutusluottoa ja joustoluottoa myös 18 vuotiaille. Ja vielä kohtuullisin koroin ja kustannuksin, sillä nuorten lainat ovat keskimäärin selvästi kallimpia kuin hieman vanhempien lainat.

Tämän takia Lainasto onkin eräs parhaista nuorten lainapaikoista.

Lainaa heti ​

Toinen asia mihin Lainasto on panostantu paljon on sen nopeus. Lainaa on nimittäin monesti mahdollista saada käytännössä heti.

Kun laitat lainahakemuksen matkaan, saat lainapäätöksen yleensä jo vartissa. Ja kun se on hyväksytty, saat rahat tilillesi myös saman tien niin halutettasi.​

Samaten hakemus on hyvin yksinkertaistettu, ja sen täyttää todella nopeasti. Lainasto vaatii kuitenkin palkkakuitin tai muun tositteen lähettämistä tuloista, mikäli hakee yli 400 euron pikalainaa. Sen voi kuitenkin lähettää vaikka Whatsapp -viestillä, joten yleensä siihen ei kauaa aikaa kulu.

Lainastolla onkin lainaa vähän kaikille. Jos haluat pientää lainaa, ota Lainaston pikalaina. Suurempaa tarpeeseen tarjolla taas on joustoluotto tai kulutusluottoa.

Lainasto kokemuksia​

Lainasto kokemuksia lukiessa käy ilmi, että palvelu toimii ihmisillä keskimäärin todella hyvin.

Osalla kuitenkin vaikuttanut olevan vaikeuksia arvioida, kuinka kalliiksi eri lainat tulevat. Totta onkin, että Lainaston lainalaskurissa olisi parannettavan varaa.

Kuitenkin ainakin nykyään sivuilta löytyivät aika tarkkaan tiedot, joista käy ilmi paljonko eri lainat ja luotot maksavat. Ehkä näin ei kuitenkaan aikaisemmin ole ollut, tai sitten ne ovat ollet monimutkaisemmat. Tällä hetkellä kuitenkin hinnat näkyivät aika selkeästi, joskin tarkkojen hintojen arviointi vaatii laskinta, joka on hieman kummallista.

Kuitenkin kokemukset tästä palvelusta ovat keskimäärin positiiviste.

Lainastolla onkin paljon hyvää, ja ainoa miinus on sen lainalaskurin puute ja hieman korkeahkot hinnat varsinkin joustoluotolla.

Kuitenkin erityisesti 18-vuotiaille tämä on eräs parhaista lainapaikosita 2017.​

Click here to add a comment

Leave a comment: