Lainaa ilman korkoa netistä

07/08/2017

Kukapa meistä ei mielummin nostaisi lainaa ilman korkoa, varsinkin jos sitä saa helposti ja nopeasti netistä. Hyvänä uutisena voidaankin sanoa, että tälläistä lainaa on aivan mahdollista saada, tosin vain ensilainaajille.

Useampi firma tarjoaa tällä hetkellä uusille asiakkaille ensimmäisen lainan joko ilman korkoa, tai jopa täysin ilman kustannuksia. Jos siis et ole näiden lainaajien asiakas, kannattaa tämä tarjous ehdottomasti hyödyntää kun haet lainaa netistä.​

Lainaa ilman korkoa - Miksi?

lainaa ilman korkoa

Ehkäpä eräs suurimmista ongelmista ilmaisten lainojen kanssa on se, että ne kuullostavat jopa liian hyvältä ollakseen totta. Miksi rahoituslaitokset antaisivat pikavipin ilman korkoa, sehän kuullostaa ihan älyttömältä. Sille on kuitenkin syynsä, jonka takia nämä tarjoukset ovat aivan tosia ja luotettavia, ainakin jos sen tarjoaja on luotettava ja mieluiten hieman suurempi yritys. Jos joku aivan pieni firma tarjoaa ilmaista lainaa, voi olla ihan hyvä olla hieman skeptinen. Kuitenkin suuremmilla yrityksillä on siihen varaa, ja se on osoittaunut tehokkaaksi keinoksi hankkia uusia asiakkaita.

Idea näissä lainoissa on seuraavanlainen.​

Maija meikäläinen tulee nettiin, ja haluaa saada sopivanlaisen lainan mahdollisimman helposti ja edullisesti. Hänelle on valmiita nykyään tarjoamaan lainaa melkeinpä jopa 50 eri vippisivustoa, joten minkä sivuston hän sitten valitsee? Mieluusti sen sivuston, joka tarjoaa ensimmäisen lainan ilman korkoja tai muita kustannuksia.

Näin ollen tämä sivusto on saanut uuden asiakkaan, ja saanut tämän valitsemaan juuri heidän tarjoamansa pikalainan tai vipin. Mutta mitä iloa siitä on heille, jos he eivät siitä tienaa mitään? No se etu tulee hieman myöhemmin.​

On nimittäin vahvaa näyttöä siihen, että kun lainaajat haluavat saada lisää lainaa joskus myöhemmin, ottavat he sen hyvin todennäköisesti sieltä samasta paikasta mistä he ovat aikaisemmin lainaa nostaneet. Ja syykin on selvä, sillä kun laina on kerran maksettu ja otettu, on toisen lainan saaminen paljon helpompaa, ja käy myös todella nopeasti, kun tiedot on jo kerran tälle firmalle annettu. Lisäksi koska on osoitettu, että laina on tullut maksettua takaisin, on firma myös valmiimpi antamaan lainaa jatkossa.

Näiden seikkojen takia moni on valmis sitten myöhemmin hakemaan uuden lainansa tämän samaisen firman kautta, mutta nyt he maksavat siitä sitten normaalin hinnaston mukaiset korot ja kustannukset. Ja tällöin myös lainaaja alkaa tienata, ja mitä enemmän se on onnistunut ilmaisella lainallaa houkuttelemaan uusia asiakkaita, sitä enemmän se voi myös jatkossa tienata.

Ja tämä onkin se syy, miksi ilmaisia lainoja edelleen tarjotaan, ja tullaa myös jatkossa melko varmasti tarjoamaan, sillä kilpailu lainaajista on kovaa. Tämä on tietenkin hyvä asia lainaajan kannalta, joka voi hyödyntää juuri tälläisiä tarjouksia, ja saada jopa useamman lainan ilman korkoa tai kustannuksia, mikäli hän hakee niitä eri firmojen kautta, joissa hän ei ole vielä ollut asiakkaana.​

Jos siis listamme yritykset ovat vielä tuntemattomia, kannattaa ainakin harkita vakaasti seuraavan lainan nostamista ilmaiseksi heiltä, varsinkin jos tarjolla olevat summat ovat sopivia. Yleensä ilmaisissa lainoissa on tiukemmat rajoitukset lainasummasta sekä maksuajoista, joten niiden kanssa kannattaa kyllä olla tarkkana.

Click here to add a comment

Leave a comment: