• Home  / 
  • Arvostelut
  •  /  Fleksiluotto Kokemuksia (2018) – Paras joustoluotto?

Fleksiluotto Kokemuksia (2018) – Paras joustoluotto?

18/07/2017
fleksiluotto

Fleksiluotto on eräs uusimmista lainasivustoista jotka ovat Suomeen rantautuneet. Se tarjoaa joustoluottoja kaikille yli 20 vuotiaille suomalaisille joustavin ehdoin ja selvin hinnoin. Sivuston lainalaskurin onkin ehdottomasti eräs markkinoiden parhaista. 

Koska kyseessä on joustoluotto, on vähemmän yllättäen nämä luotot myös erityisen joustavia. Jos siis arvostat joustoa, voi Fleksiluotto olla sinun lainapaikassa.

Fleksiluoton lainat​

Fleksiluoton kautta voi hakea joustoluotto 50 eurosta 2100 euroon asti. Halusit kuitenkin kuinka paljon lainaa tahansa, haetaan palvelun kautta aina tätä 2100 luottotiliä. Siitä saa sitten tehdä nostoja sen mukaan kuin haluaa, ja niin paljon kuin itse tahtoo.

Älä siis pelästy, vaikka Fleksiluotto tarjoaa sinulle koko 2100 tililuottoa. Sitä saa sitten käyttää vain sen verran kuin haluaa, ja korot ja kustannukset laukkaavat vain siltä osalta lainaa, mikä on itselleen nostettu.​

Fleksiluoton sivuilta löytyvän laskurin avulla voit arvioida lainan kustannuksia erilaisilla summilla ja maksuajoilla. Koska kyseessä on joustoluotto, saat maksaa sitä omaan tahtiin, kunhan maksat vähintään pienimmän minimikuukausierän. Laskurin avulla näet mikä se olisi eri summilla.

Minimierä on aina suurin lainan alussa, ja laskee sitä mukaan kun lainaa maksetaan takaisin. Pienimmillään se on vain 20 euroa kuukaudessa.

fleksiluotto kokemuksia

Tämä on se summa, joka sinun on joka kuukausi maksettava takaisin. Saat kuitenkin vapaasti maksaa tätä suurempia summia, jolloin laina lyhenee nopeammin ja tulee halvemmaksi. Onkin suositeltavaa maksaa niin paljon kuin pystyy. Kuitenkin jos tulosi ovat esimerkiksi vaihtelevat, tai menosi muuttuvat kuukausien välilä, on joustoluotto hyvä tapa estää rahojen loppuminen heikompina kuukausina.

Avatessasi tililuoton, saat Flexiluoton kautta ensimmäisen noston ilman kuluja. Muista nostoista veloitetaan sitten aina kuitenkin 11 % nostopalkkio.

Lainojen kuukausikorko 8,5 % on myös melko korkea, joten laina kannattaa kyllä maksaa takaisin melko nopeasti. Verrattuna esimerkiksi arvostelemaamme Eurovippiin, on Fleksiluotto hieman käänteinen. Eurovipissä nostokulu on suuri, mutta korko pienempi. Flexiluoton kanssa taas asia oli päinvastoin.​

Tarvitaanko vakuuksia tai takaajia?

Fleksiluotto tarjoaa vain vakuudettomia luottoja, joten et tarvitse koskaan vakuuksia tai takaajia hakiessasi lainaa tämän palvelun kautta.

Fleksiluotto kokemuksia​

Fleksiluotto on uudempi lainaaja, jonka takia kokemuksia ei vielä kauheasti löydy. Sen omistaja on kuitenkin tunnettu 4Finance Oy, joka on tarjonnut pikavippejä suomalaisilla jo monen vuoden ajan. Sivuston takaa löytyy siis luotettava omistaja.

Kuitenkin kokemusten mukaan kaikki sujuu yleensä niin kuin on sovittu, mutta kustannukset voivat nousta aika suuriksi, mikäli lainataan suurempia summia pidemmiksi ajoiksi.

Itse luottotilin avaaminen ei kuitenkaan maksa mitään tai sido mihinkään, joka on erittäin hyvä asia.

Fleksiluotto onkin hyvä firma, jos tahdot joustoluoton heti ja helposti. Kuitenkin hinnan kanssa kannattaa olla tarkkana, ja hakea pienempiä lainoja tai maksaa laina takaisin nopeammin, jotta sen hinta ei nousisi aivan niin korkeaksi.​

Summary
Review Date
Reviewed Item
Fleksiluotto Joustoluotto
Author Rating
41star1star1star1stargray
Click here to add a comment

Leave a comment: