• Home  / 
  • Arvostelut
  •  /  Finncredit – Vippiä 20 – 2250 € Nopeasti

Finncredit – Vippiä 20 – 2250 € Nopeasti

11/08/2017
Finncredit

Finncredit on eräs Global Fourfinancen 3 tunnetuimmista suomalaisille lainoja tarjoavista sivustoista Eurovipin ja Vikinglainan ohessa.

Totta puhuen tässä arvostelussa ei ole kauheasti uutta, mikäli olet lukenut jo arvostelut kyseistä sivustoista, mutta koska tämä on ensimmäinen arvostelu osalle lukijoista, käsittelemme tämän sivuston lainatarjonnan alusta alkaen perusteellisesti.

Finncredit lainat ja vipit​

Finncredit tarjoaa siis pikavippinä 18 vuotiaille tai sitä vanhemmille 20 - 2250 €. Lainasummassa riittää siis vaihtelua, ja monilla löytyy sopiva summa Finncreditin kautta. Suurin ongelma monille on kuitenkin se, että laina-aikaa voi saada enimmilläänkin vain 90 päivää, ja tämäkin vain jos lainattu summa ylittää 1000 €. Ja jos tahdotaan ottaa alle 1000 euron pikavippi, on maksimimaksuaika vain 30 päivää!

Joten jos pitkällä maksuajalla on sinulle suuri arvo, ei Finncredit ole ehkä se paikka mitä etsit. Kuitenkin joillekin se voi olla se paras paikka. Erityisen hyvä se on yl​eensä juuri 18-vuotiaille, joiden on muuten vaikeampi saada varsinkin tälläisiä suurempia lainoja. Toisaalta lyhyt maksuaika vaikeuttaa selvästi suurempien lainojen saamista, varsinkin pienempituloisilla.

Hinnastoltaan lainoja voisi kuvailla kohtalaisiksi. Ei mitenkään erityisen hyväksi, mutta ei sieltä pahimmastakaan päästä. Ja kiitosta on annettava siitä, että heti etusivulta löytyvä lainalaskuri näyttää selkeästi lainan kustannukset, eikä lainoissa ole samanlaisia piilokuluja kuin joillakin toisilla. Hinta näkyy nimittäin selkeästi koko ajan.

Suurin osa kustannuksista syntyy heti lainaa nostettaessa siitä veloitettavasti 30 % nostokulusta. Itse vuosikorko on sitten 49 %, joten se ei kauhean kalliiksi vielä tule kuin suurimmista lainoissa, sillä maksuaika on niin lyhyt. Korkokulut voi arvioida laskemalla jokaisen kuukauden hinnaksi noin 4 % lainasummasta. Kuten tästä näkee, se on paljon pienempi kuin 30 % nostokulu.

finn credit vippi

Todellinen lainan kustannus onkin siis noin 30 - 45 % lainatusta summasta, riippuen maksuajasta. Siis 1000 € lainassa tämä tarkoittaisi noin 1300 - 1450  € maksuatakaisin, joista 300 - 450 € olisi kustannuksia.

Finncredit Kokemuksia​

Finncreditin kautta kaikki yleensä toimii, mutta kun lukee Finncredit kokemuksia, huomaa että tämä sivusto on selvästi joskus lähetellyt laskuja ja muita eräkirjeitä hieman huolimattomasti ihmisille, jotka ovat niistä yllättyneet.

Tämä vaikuttaisi kuitenkin olevan nykyään korjattu, mutta se on jättänyt pahan tarran tämän sivuston maineelle. Sen omistaja on kuitenkin eräs suurimmista netissä lainoja tarjoavista yrityksistä, joten luotettavuutta ja osaamista siitä kyllä löytyy. Jos lainaa täältä haet, kaikki toimii hyvin todennäköisesti juuri niin kuin on sovittu.​

Click here to add a comment

Leave a comment: