Eurovippi – Luotettava Pikavippi vai ei?

18/07/2017
eurovippi

Eurovippi on eräs Global Fourfinance yrityksen lainasivustoista, joka tarjoaa myös pikavippiä 18 vuotiaille.

Eurovipiltä voi saada lainaa 20 eurosta jopa 2250 euroon saakka. Suurimmat lainat ovat kuitenkin käytössä vain vanhoilla asiakkailla, jotka ovat jo aikaisemmin maksaneet onnistuneesti edellisen vipin takaisin. Kuitenkin, tarjolla on vippiä merkittäviin summiin saakka myös nuoremmille lainaajille, jotka ovat uusia asiakkaita.

Eurovipin lainat​

Eurovipin tarjoamat lainat ovat hyvin klassisia pikavippejä. Niiden laina-ajat ovat lyhyemmät kuin monessa muussa firmassa, jonka takia monilla ei ole rahkeita täältä hakea kovin suuria lainoja. Koko lainasumma pitää nimittäin maksaa takaisin korkoineen viimeistään 90 päivän aikana.

Maksuajaksi voi valita joko 7, 14 , 30 , 60  tai 90 päivää. Kaikki nämä vaihtoehdot eivät ole käytössä, vaan se mistä saa valita riippuu halutun lainan suuruudesta. Pienet vipit pitää maksaa jo 30 päivän sisällä, kun taas yli 1000 € lainoihin maksuaikaa voi saada sen 90 päivää.

Toisin kuin tavallista, Eurovipin lainoja ei makseta osissa, vaan ne pitää maksaa kerralla takaisin viimeistään laina-ajan loppuessa. Ne saa kuitenkin maksaa takaisin myös koska tahansa etukäteen, ilman ylimääräisiä kustannuksia.​ Niitä ei kuitenkaan makseta kuukausierissä takaisin, jonka takia varsinkin pidemmillä maksuajoilla kannattaa rahaa laittaa syrjään jo alusta lähtien.

Pikavippien hinnat muodostuvat 2 osasta: lainan korosta ja nostokulusta.​

Lainan korko on 49 %, joka on melko suuri, mutta kuitenkin koska laina-ajat ovat näin lyhyet, ei se tee suurta lovea kukkaroon. Mutta jokaisesta vipistä veloitettava nostokulu sitä kyllä tekee. Eurovippi nimittäin laskuttaa jokaisesta vipistä 30 % nostokulua, oli maksuaika tai summa sitten mikä tahansa.

Koska nostokulu on niin paljon suurempi kuin maksettu korko, ei maksuajalla ole hinnan kannalta kovin suurta merkitystä. Jokainen ylimääräinen maksukuukausi tulee maksamaan noin 4 % lainatusta summasta, joka on aika pieni verrattuna 30 % nostokuluun. Tämän takia hieman pidemmän maksuajan ottaminen ei tule niin kalliiksi kuin joissakin muissa paikoissa. Ja toisaalta, 7 päivän laina tulee maksamaan todella paljon.​

Lainaa heti ilman vakuuksia

Jos korkeahkoista kustannuksista kuitenkin pääsee ylitse, tarjoaa Eurovippi paljon hyvää.

Se maksaa vipit äärimmäisen nopeasti tilille, ja käsittelee hakemuksetkin todella nopeasti. Rahaa voikin saada todella nopeasti Eurovipin kautta.

Myös lainahakemuksen täyttö käy todella nopeasti, ja koko hakemisprosessi on erittäin hyvin suuniteltu. Sivuilta näkee kyllä, että tätä hommaa on tehty jo monen vuoden ajan.​

Eurovippi lainat

Samaten Eurovippi on eräs harvinaisemmista paikoista, jotka tarjoavat pikavippejä 18 vuotiaille. Lisäksi se ei koskaan pyydä vipille vakuuksia tai takaajia, joka helpottaa monien lainan saamista. Kokemuksien perusteella Eurovippi ei myöskään ole mitenkään erityisen tiukka lainanantaja, vaan lainaa voi saada vaikka tulot eivät olisi kauhean korkeat.

Eurovipin takaa löytyy myös eräs Euroopan suurimmista pikavippien tarjoajista, joten luotettavuuden suhteen ei tarvitse stressiä ottaa.

Kaiken kaikkiaan Eurovippi on hyvä lainafirma, mutta sen kustannukset ovat hieman korkeammat kuin joissakin muissa paikoissa. Niiden eteen saa kuitenkin etuja, ja varsinkin 18v lainaajat voivat pitää Eurovipistä kovastikkin.​

Summary
Review Date
Reviewed Item
Eurovippi Lainat
Author Rating
41star1star1star1stargray
Click here to add a comment

Leave a comment: